Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας - banner

Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρείας. Μέσα από τα σχήματα, τα χρώματα και την γραμματοσειρά της εταιρικής ταυτότητας φαίνεται το ύφος της εταιρείας, η δραστηριότητά της, οι στόχοι της, η φιλοσοφία της, η κουλτούρα της. Κάθε εταιρική ταυτότητα έχει ένα δυνατό σημείο (είτε αυτό είναι κάποιο σχήμα, είτε κάποιο χρώμα, είτε συνδυασμός αυτών), το οποίο προσπαθεί να προωθήσει και να καθιερώσει προκειμένου να γίνει ευκολότερα αναγνωρίσιμη.

Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας - πρόλογος_1

 

Η WAYTECH.GR θα δημιουργήσει για την επιχείρηση σας την ταυτότητα και το προφίλ που της ταιριάζει, λαμβάνοντας υπόψιν τις πραγματικές σας ανάγκες για την ανάδειξη -προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

 

Τα βασικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας αποτελούν το λογότυπο, η επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτο και ο φάκελος. Συμπληρωματικά στοιχεία είναι όλα τα παραστατικά με τα οποία γίνονται οι συναλλαγές καθώς και επιπλέον έντυπα όπως μπλοκ σημειώσεων, ευχαριστήριες κάρτες, εξώφυλλα για θήκες cd κλπ. Όλα αυτά τα στοιχεία πρέπει να έχουν μία ενιαία εικόνα, ένα κοινό στοιχείο μιας και αποτελούν τα “εργαλεία” σας για την καθημερινή επικοινωνία είτε με συνεργάτες, είτε με πιθανούς πελάτες.

 

 

Το πιο σημαντικό από όλα είναι το λογότυπο. Η σχεδίαση της εταιρικής ταυτότητας ξεκινάει πάντα από τη σχεδίαση του λογότυπου και αυτό είναι που θα καθορίσει και την εικόνα των υπόλοιπων στοιχείων. Τα χρώματά του και τα σχήματά που θα επικρατήσουν, θα διαμορφώσουν ολόκληρο το ύφος της εταιρείας. Αποτελεί το πιο σημαντικό στοιχείο και θα εμφανίζεται σε όλες τις προωθητικές κινήσεις της εταιρείας (διαφημιστικά έντυπα και καταχωρήσεις, ιστοσελίδα κλπ.).

 

Η WAYTECH.GR αναλαμβάνει ταυτόχρονα και την εκτύπωση της εταιρικής σας ταυτότητας, παραδίδοντας σας έτσι μια ολοκληρωμένη και άρτια εργασία.

Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας - πρόλογος_2

Γραφικές Τέχνες

Σχεδιασμός Λογότυπου – Επαγγελματικές Κάρτες


Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας - Γραφικές Τέχνες - Σχεδιασμός Λογότυπου – Επαγγελματικές Κάρτες_1

Ποιους αφορά ο σχεδιασμός λογότυπου; 

Κάθε επιχείρηση και πολλούς επαγγελματίες αφού το λογότυπο αποτελεί την πρώτη επαφή με πιθανούς πελάτες και αποτελεί την βάση για την προβολή και την καλύτερη προώθηση.

Γιατί να έχω λογότυπο;

Ο σχεδιασμός λογότυπου αποτελεί σημαντικό κομμάτι της συνολικής εικόνας μιας επιχείρησης ή ενός επαγγελματία. Το λογότυπο ενισχύει τη σοβαρότητα της δουλειάς σας και δείχνει τον επαγγελματισμό σας προς πελάτες και συνεργάτες.

Πόσο δύσκολο είναι να γίνει η σχεδίαση λογότυπου;

Η πολυετής εμπειρία της σχεδιαστικής μας ομάδας μπορεί να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό σχέδιο για το λογότυπο σας, ακούγοντας πάντα τις προτάσεις αλλά και τις ανάγκες σας. Το λογότυπο σας έχει σκοπό την άμεση αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας και εμείς θα δώσουμε την απαιτούμενη προσοχή για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μυστικά για την σχεδίαση μιας καλής επαγγελματικής κάρτας

Η εταιρική κάρτα είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία επικοινωνίας που θα φτιάξετε. Την δίνετε σε όλους τους πιθανούς πελάτες ώστε να έχουν τα στοιχεία σας, την βάζετε στις παρουσιάσεις, στις επιστολές και γενικά την χρησιμοποιείτε σε αμέτρητες άλλες περιπτώσεις ώστε να γνωρίσει ο κόσμος εσάς και τη δραστηριότητά σας.

Θα έχετε προσέξει ορισμένες εταιρικές κάρτες που είναι πάρα πολύ ωραίες και άλλες που φαίνονται πολύ ερασιτεχνικές. Κάποιες δίνουν την εντύπωση μιας σοβαρής και έγκυρης εταιρείας και άλλες μοιάζουν με εκπτωτικά κουπόνια που μοιράζουν στο δρόμο.
Άσχετα πως χρησιμοποιείτε την εταιρική σας κάρτα, δεν πρόκειται να πετύχει τον στόχο της παρά μόνο αν δείχνει επαγγελματική, εύκολη στην ανάγνωση και βοηθητική στον υποψήφιο πελάτη να θυμάται την δραστηριότητά σας αλλά και γιατί να απευθυνθεί στην εταιρεία σας.
Η επιτυχία όλων αυτών σε ένα έντυπο διάστασης 5cmX8,5cm είναι αρκετά δύσκολη δουλειά, όχι όμως αδύνατη.

Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας - Γραφικές Τέχνες - Σχεδιασμός Λογότυπου – Επαγγελματικές Κάρτες_2

Τί είναι αυτό που κάνει κάποιες εταιρικές κάρτες να φαίνονται πιο επαγγελματικές από κάποιες άλλες; Είναι το χρώμα; Είναι η γραμματοσειρά; Είναι η σχεδίαση;
Η σωστή και επιτυχημένη σχεδίαση μιας εταιρικής κάρτας δεν είναι κάποιο μυστήριο. Ακολουθώντας κάποιους βασικούς κανόνες μπορείτε να σχεδιάσετε την εταιρική σας κάρτα έτσι ώστε να ξεχωρίζει.


Folder, Kits & Μπροσούρα


Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας - Γραφικές Τέχνες - Folder, Kits & Μπροσούρα_1

 

 

Εσωκλείστε την εταιρική σας ταυτότητα σε ένα σωστό εταιρικό folder με θήκη για κάρτα ή θήκη για cd μονόχρωμο δίχρωμο ή έγχρωμο. Σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε folder μικρού και μεγάλου προϋπολογισμού, με την ίδια σοβαρότητα κι ενθουσιασμό. Στην WAYTECH.GR είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης folder στις χαμηλότερες δυνατές τιμές. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνετε κι εσείς ένας από τους πολλούς ικανοποιημένους πελάτες μας που αγαπούν την ανώτερη ποιότητα σε εκτυπώσεις folder και τα προϊόντα μας.

 

Γιατί να προχωρήσω στη δημιουργία και εκτύπωση folder;

Η δημιουργία και εκτύπωση folder συμβάλει στην ενιαία εικόνα της επιχείρησης σας. Με ένα εκτυπωμένο folder δείχνετε στους πελάτες ή sτους συνεργάτες σας ότι δίνετε πάντα σημασία στη λεπτομέρεια.

 

Σε τι μέγεθος μπορεί να γίνει η εκτύπωση folder;

Με τα σημερινά μέσα σχεδόν κάθε μέγεθος folder μπορεί εύκολα και γρήγορα και να εκτυπωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Από μικρό σχήμα folder για την παράδοση ενός λογαριασμού στο εστιατόριο σας μέχρι μεγάλο μέγεθος folder για την παράδοση μιας μελέτης στον πελάτη σας.

Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας - Γραφικές Τέχνες - Folder, Kits & Μπροσούρα_2

Φάκελοι Αλληλογραφίας


Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας - Γραφικές Τέχνες - Φάκελοι Αλληλογραφίας_1

Ποιους αφορά η εκτύπωση φακέλων;

Για κάθε επαγγελματία και για κάθε επιχείρηση ο φάκελος μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέσο προβολής και να γίνει εργαλείο για την καλύτερη προώθηση της εικόνας τους. Η εκτύπωση φακέλων αποτελεί μέρος της συνολικής εικόνας μιας επιχείρησης ή ενός επαγγελματία. Προσδίδει κύρος και ενισχύει τη σοβαρότητα τους προς πελάτες και συνεργάτες.

Σε τι μεγέθη μπορεί να γίνει η  εκτύπωση φακέλων;

Για οποιαδήποτε ανάγκη σας μπορούμε να βρούμε το μέγεθος που θα την καλύπτει. Μπορούμε να κάνουμε εκτύπωση φακέλων σε όλα τα μεγέθη, φακέλους επιστολών, φακέλους Α4 κτλ.

Πόσο εύκολο είναι να γίνει η σχεδίαση και εκτύπωση φακέλων;

Η WAYTECH.GR μπορεί να σας προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα ετοίμων σχεδίων σε φακέλους αλλά και να βρει για σας το καλύτερο δυνατό σχέδιο για τη ψηφιακή εκτύπωση των φακέλων σας. Η πολυετή εμπειρία μας αλλά και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας μπορούν να εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην εκτύπωση φακέλων.


Σχεδίαση Επιστολόχαρτου


Ποιους αφορά η ψηφιακή εκτύπωση επιστολόχαρτων;

Κάθε επαγγελματία και κάθε επιχείρηση αφού το επιστολόχαρτο μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέσο προβολής και να γίνει εργαλείο για την καλύτερη προώθηση της εικόνας τους.

Γιατί να κάνω εκτύπωση επιστολόχαρτων;

Η εκτύπωση επιστολόχαρτων αποτελεί μέρος της συνολικής εικόνας μιας επιχείρησης ή ενός επαγγελματία. Το επιστολόχαρτο θα δώσει κύρος και θα ενισχύει τη σοβαρότητα των κείμενων σας προς πελάτες και συνεργάτες.

Πόσο δύσκολο είναι να γίνει η σχεδίαση και εκτύπωση επιστολόχαρτων;

Με τα σημερινά μέσα και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρεία  μας μπορεί να σας προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα ετοίμων σχεδίων αλλά και να βρει για σας το καλύτερο δυνατό πρωτότυπο σχέδιο για την ψηφιακή εκτύπωση των επιστολόχαρτων σας σε απλό χαρτί γραφής ή σε χαρτί πολυτελείας, μονόχρωμα ή δίχρωμα και άλλα.

Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας - Γραφικές Τέχνες - Σχεδίαση Επιστολόχαρτου_1

Flyer – Διαφημιστικό Έντυπο


Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας - Γραφικές Τέχνες - Flyer – Διαφημιστικό Έντυπο_1

 

 

Ο σχεδιασμός και εκτύπωση καταλόγων και φυλλαδίων αποτελούν έναν πολύ σημαντικό τομέα στη διαφήμιση και την προώθηση. Είτε πρόκειται για κατάλογο προϊόντων, είτε για ενημερωτικά και διαφημιστικά φυλλάδια, η εταιρεία μας προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού μέχρι τα τελικά στάδια της εκτύπωσης. Κάθε εταιρεία έχει διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες, τις οποίες καλύπτουμε έχοντας πάντα υπόψιν το κοινό στο οποίο ευθύνεται, αλλά και το περιεχόμενο του κάθε καταλόγου. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος και το είδος του χαρτιού και, κατόπιν συνεννόησης με το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας μας, να καταλήξετε στην πρόταση που επιθυμείτε, πάντα ποιοτικά και οικονομικά.

Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας