Κατασκευή Banner - banner

Κατασκευή Banner

Η διαφήμιση με banner είναι από τα πλέον αποτελεσματικά εργαλεία web marketing που υπάρχουν διαθέσιμα σήμερα για προώθηση των ιστοσελίδων. Άλλωστε, οι επιτυχημένες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν διαφήμιση με banners, που σε συνδυασμό με άλλες στρατηγικές Internet marketing και διαφήμισης αυξάνουν σημαντικά την επισκεψιμότητα στο site τους αλλά και ενισχύουν το brand της επιχείρησής τους.

Στη WAYTECH.GR οι εξειδικευμένοι γραφίστες μας, με πολυετή εμπειρία στο graphic design καθώς και σε online marketing στρατηγικές, αναλαμβάνουν την κατασκευή banner για την επιχείρησής σας.

 

 

Αν έχετε ανάγκη την προβολή της εταιρίας σας μέσω στατικών καταχωρήσεων & Banners εμπιστευθείτε την ομάδα της WAYTECH.GR τόσο για την πρόταση του marketing concept όσο & για την υλοποίηση τους.
 Banners διαστάσεων 468×60, Leader Banners 728×90, Medium Rectangle 300×250, Large Rectangle 336×280, 160×600 Wide Skyscraper & φυσικά σε όποια άλλη διάσταση απαιτούν οι ανάγκες της δικής σας προβολής.

 

Σχεδιάζουμε και χρησιμοποιούμε γραφικά vector υψηλής ανάλυσης, παρέχοντας την μέγιστη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

Κατασκευή Banner - πρόλογος_1

Αυξήστε την πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας προσελκύοντας όλο και περισσότερους πελάτες μέσω της διαφήμισης με banner, μια από τις πιο προοδευτικές τεχνικές marketing που κάνει χρήση της εξουσίας του World Wide Web.

 

Ζητήστε Προσφορά… 

Πλεονεκτήματα κατασκευής banner και διαδικτυακής διαφήμισης


Διαφήμιση νέων προϊόντων & υπηρεσιών


Κατασκευή Banner - Πλεονεκτήματα κατασκευής banner και διαδικτυακής διαφήμισης - Διαφήμιση νέων προϊόντων & υπηρεσιών_1

 

 

 

 

Έχετε μια νέα υπηρεσία ή προϊόν; Οι διαφημίσεις banner μπορούν να σας βοηθήσουν, επειδή σας δίνουν την ελευθερία να πείτε ό,τι θέλετε, όχι μόνο με τη χρήση κειμένου, αλλά χρησιμοποιώντας φωτογραφίες και κινούμενα γραφικά.


Ενισχύστε το brand σας


 

 

 

Το brand της επιχείρησης σας είναι το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο σας. Ενισχύστε το με τέτοιο τρόπο ώστε να βρείτε καινούργιους πελάτες που θα παραμείνουν πιστοί σε εσάς.

 

Αν η ιστοσελίδα σας είναι καινούργια ή η επιχείρηση σας όχι ιδιαίτερα γνωστή, η διαφήμιση με banner σας δίνει την λύση κάνοντας άμεσα γνωστή την εταιρική σας ταυτότητα.

Κατασκευή Banner - Πλεονεκτήματα κατασκευής banner και διαδικτυακής διαφήμισης - Ενισχύστε το brand σας_1

Προσελκύστε νέους δυνητικούς πελάτες


Κατασκευή Banner - Πλεονεκτήματα κατασκευής banner και διαδικτυακής διαφήμισης - Προσελκύστε νέους δυνητικούς πελάτες_1

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις banner σας επιτρέπουν να περάσετε το μήνυμα σας στο πελάτη άμεσα και χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζουν την επιχείρηση σας ή τα προϊόντα σας.

Κατασκευή Banner