Προώθηση Προϊόντων & Υπηρεσιών στο Internet - banner

Προώθηση Προϊόντων & Υπηρεσιών στο Internet

Η ομάδα της  WAYTECH.GR δίνει λύσεις από το γραφιστικό μέχρι και το τεχνικό μέρος, που αφορά την προώθηση της επιχείρησης, των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στο internet.


Google SEO & Βελτιστοποίηση Προβολής


Προώθηση Προϊόντων & Υπηρεσιών στο Internet - Google SEO & Βελτιστοποίηση Προβολής_1

 

Δύο είναι οι βασικοί τρόποι προώθησης των ιστοσελίδων και η επιλογή τους γίνεται ανάλογα με το αντικείμενο που προωθούμε αλλά και τον υφιστάμενο ανταγωνισμό. Είτε η οργανική βελτιστοποίηση (Search Engine Optimization – SEO), είτε η πληρωμένη καταχώριση με τη δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας είτε στην Google είτε σε άλλες πλατφόρμες.

Οργανικά είναι τα αποτελέσματα που εμφανίζει το Google στα αριστερά ενώ δεξιά είναι οι “σύνδεσμοι διαφημιζομένων” όπου εμφανίζονται ιστοσελίδες που έχουν “αγοράσει” τη συγκεκριμένη θέση μέσω AdWords.

Η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων φέρνει δωρεάν επισκέπτες αλλά δεν είναι εγγυημένη, απαιτεί συνεχή προσπάθεια για να επιτευχθεί, βελτιστοποιήσεις και παρακολούθηση των αλλαγών που επιφέρει η αγορά αλλά και η Google.


AdWords & Online Διαφήμιση


Τα Google AdWords είναι το κύριο διαφημιστικό πρόγραμμα που παρέχει η παγκοσμίως γνωστή μηχανή αναζήτησης Google, με το οποίο μπορείτε να προωθήσετε στοχευμένα και οικονομικά την επαγγελματική σας δραστηριότητα ή τα προϊόντα σας στο internet. Τα παρακάτω χαρακτηριστικά-πλεονεκτήματα, προσδίδουν στα AdWords, την αναγκαιότητα τους ως διαδικτυακή διαφήμιση.

 Στοχευμένη προσέγγιση: Με τα AdWords  μπορούμε να εμφανίσουμε διαφημίσεις στα αποτελέσματα της Google, σχετικές με τις λέξεις ή τις φράσεις που χρησιμοποίησαν οι ίδιοι οι χρήστες στην αναζήτηση τους. Με τον τρόπο αυτό στοχεύουμε το κοινό, βάσει των αναζητήσεων τους,  αυξάνοντας την επιτυχία της διαφήμισης στην προσέγγιση υποψήφιων πελατών.  Ακόμη και αν εμφανίζεστε ήδη στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, το AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε νέο κοινό, μέσα από το συνεργαζόμενο δίκτυο της Google.

 Περισσότερος έλεγχος: Μπορούμε να επεξεργαστούμε τις διαφημίσεις σας και να προσαρμόσουμε τον προϋπολογισμό σας ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Μπορούμε, επίσης, να προβάλλουμε διάφορες μορφές διαφημίσεων, ακόμα και να ελέγξουμε την εμφάνιση των διαφημίσεων σας σε συγκεκριμένες γλώσσες ή  γεωγραφικές τοποθεσίες.

 Μετρήσιμη τιμήΔεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση δαπανών ή δέσμευση χρόνου. Και με την επιλογή – κόστους ανά κλικ- χρεώνεστε μόνο αν κάποιοι κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι κάθε ευρώ του προϋπολογισμού σας χρησιμεύει για να σας φέρει νέους πελάτες.

Προώθηση Προϊόντων & Υπηρεσιών στο Internet - AdWords & Online Διαφήμιση_1

Καμπάνιες προώθησης Socials & Email Marketing


Το Facebook και το υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και το email marketing λειτουργούν με διαφορετική λογική. Όμως, αποτελούν και αυτά έξυπνες και αποδοτικές λύσεις, που η WAYTECH.GR μπορεί να σας δώσει βασισμένη στις δικές σας ανάγκες.

Προώθηση Προϊόντων & Υπηρεσιών στο Internet - Καμπάνιες προώθησης Socials & Email Marketing_1

Τα social media

 

 

Ζούμε, πλέον, στον αστερισμό των social media και κάθε επιχείρηση οφείλει να προσθέσει αυτά τα μέσα στα “όπλα” για την σωστή προώθηση της. Facebook, Twitter, LinkedIn και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν την επιτομή του word-of-mouth marketing, του ισχυρότερου και αποδοτικότερου μέσου προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών διαχρονικά.

Λόγω της αλληλεπίδρασης και αμεσότητας με το κοινό στο οποίο στοχεύουμε, τα social media έχουν τεράστια δυναμική, η οποία όμως κινδυνεύει να φανεί επιζήμια για την κάθε επιχείρηση, αν αυτά δεν στηθούν και λειτουργήσουν με το σωστό τρόπο.

 

Το email marketing

 

 

Αποτελεί μια ώριμη, σε σχέση με το social media marketing, πρακτική την οποία χρησιμοποιούν πολλές επιχειρήσεις για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους αποτελώντας μια άκρως αποτελεσματική λύση. Αφορά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) προς διάφορες ομάδες χρηστών με απώτερο στόχο, συνήθως, την πώληση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις όπου ο απώτερος στόχος μιας email marketing καμπάνιας είναι η αναγνωρισιμότητα της ίδιας της εταιρείας (brand name).

Προώθηση Προϊόντων & Υπηρεσιών στο Internet - Καμπάνιες προώθησης Socials & Email Marketing_2

Landing Pages


Προώθηση Προϊόντων & Υπηρεσιών στο Internet - Landing Pages_1

Οι landing pages είναι ένα σημαντικό και απολύτως απαραίτητο στοιχείο οποιουδήποτε blog ή ιστότοπου.

Θεωρούνται σήμερα ως ο πλέον απλός και γρήγορος τρόπος ουσιαστικής προβολής και στοχευμένης ενέργειας στο Digital Marketing. Οι  landing pages που συχνά χρησιμοποιούνται για την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών, χρησιμοποιούνται ως ελκυστικές, άμεσες, κομψές και λειτουργικές λύσεις προβολής που φέρνουν αποτέλεσμα.

Ο λόγος απλός, ακόμα και αν κάποιος επενδύσει πολύ χρόνο αλλά και χρήματα σε άλλους τομείς της διαδικτυακής του παρουσίας, η αποτυχία στην παραγωγή leads άρα και στην προσέλκυση του υποψήφιου πελάτη, καθιστά όλα τα προηγούμενα απολύτως μάταια.

Επιλέξτε πρώτα προσεκτικά το στόχο σας και στη συνέχεια συμβουλευτείτε μας ώστε να διαμορφώσουμε και να δομήσουμε μαζί τις landing pages σας. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει πλήρως.

Προώθηση Προϊόντων & Υπηρεσιών στο Internet