Σχεδίαση & Εικαστικό Διαφημιστικού Υλικού - banner

Σχεδίαση & Εικαστικό Διαφημιστικού Υλικού


Ποιοτικός και γρήγορος σχεδιασμός από τη βραβευμένη μας ομάδα δημιουργικού & σχεδίασης


 

 

Εμπιστευθείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε ανθρώπους με νέες και φρέσκιες ιδέες που θα αναδείξουν το περιεχόμενο κάθε εταιρικής σας προώθησης και παρουσίασης. Πολλές εταιρείες του χώρου μας ίσως σας προσφέρουν έτοιμες φόρμες και προσαρμόσουν το λογότυπο ή το προϊόν σας σε αυτές. Κάντε την διαφορά, σχεδιάζοντας μοναδικές διαφημιστικές συνθέσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται πλήρως στο στόχο σας.

 

Σχεδιασμός διαφημιστικής καταχώρισης, σχεδιασμός poster και επιμέλεια σύνθεσης για κάθε δημιουργική δραστηριότητά σας. Στην WAYTECH.GR προσφέρουμε τη δυνατότητα σχεδιασμού χωρίς κανένα γραφιστικό όριο.

Σχεδίαση & Εικαστικό Διαφημιστικού Υλικού - Ποιοτικός και γρήγορος σχεδιασμός
Σχεδίαση & Εικαστικό Διαφημιστικού Υλικού - Δημιουργική Σχεδίαση Διαφήμισης_1

 

Δημιουργική Σχεδίαση Διαφήμισης

 

 

 

Παρόλο που ο ρόλος της διαφήμισης είναι κρίσιμος, για την επικοινωνία της επιχείρησης με τους πελάτες της, συχνά οι επαγγελματίες την χρησιμοποιούν, χωρίς να δώσουν την ανάλογη προσοχή στην εικόνα και το μήνυμα.

 

Η WAYTECH.GR δημιουργεί διαφημιστικές προτάσεις, με έξυπνα μηνύματα και ανταγωνιστικού επιπέδου σχεδίαση.

 

Επεξεργασία Φωτογραφίας

 

 

Η επεξεργασία φωτογραφίας περιλαμβάνει ξεγύρισμα των εικόνων, χρωματική διόρθωση, διόρθωση ευκρίνειας, διόρθωση θορύβου και σημαδιών, cropping, οριζοντίωση και βελτίωση παραμόρφωσης. Γίνονται, επίσης, επεμβάσεις για προσθήκη ή αφαίρεση τμημάτων της εικόνας.

Σχεδίαση & Εικαστικό Διαφημιστικού Υλικού - Επεξεργασία Φωτογραφίας_1
Σχεδίαση & Εικαστικό Διαφημιστικού Υλικού - Σχεδίαση Ταυτότητας Προϊόντος και Συσκευασίας_1

Σχεδίαση Ταυτότητας Προϊόντος και Συσκευασίας

 

Η επιτυχημένη τυποποίηση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προϋπόθεση για την πώληση και την διανομή τους. Η συσκευασία, σήμερα, είναι ένας εντυπωσιακά μεγάλος και ταχύτατα εξελισσόμενος κλάδος. Οι νέες εφαρμογές και λύσεις, που αναπτύσσονται, προσφέρουν καλύτερη ποιότητα, περισσότερο έλεγχο, ταχύτερη παραγωγή και μεγαλύτερη οικονομία και θέτουν νέα πρότυπα στον ανταγωνισμό.

 

Η WAYTECH.GR, με πλούσιες ιδέες, συμβουλεύει και προτείνει υπεύθυνα λύσεις, με στόχο πάντα την ανάδειξη του προϊόντος αλλά και το χαμηλό τελικό κόστος.


Διαφημιστικά και Εταιρικά έντυπα


 

 

 

Η WAYTECH.GR στην γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει, περιλαμβάνει και τις λύσεις για επαγγελματικό σχεδιασμό και πρότυπα εικαστικά για διαφημιστικά έντυπα, που σκοπό έχουν να καλύψουν κάθε απαίτηση και στόχο, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.

 

Ρωτήστε μας για τη διαδικασία και λάβετε την δίκη σας προσωποποιημένη πρόταση σχεδιασμού διαφημιστικού εντύπου που αφορά τις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες για πετυχημένη προβολή σε όλα τα επίπεδα.

Σχεδίαση & Εικαστικό Διαφημιστικού Υλικού - Διαφημιστικά και Εταιρικά έντυπα_1

Καταχωρίσεις, Αφίσες (Posters)


Σχεδίαση & Εικαστικό Διαφημιστικού Υλικού - Καταχωρίσεις, Αφίσες (Posters)_1

Πως μπορεί η εκτύπωση αφίσας να βοηθήσει την επιχείρηση μου;

Η εκτύπωση αφίσας για την προώθηση μιας επιχείρησης, μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος αποτελούσαν ανέκαθεν έναν από τους πιο άμεσους τρόπους προώθησης. Oι νέες τεχνολογίες στην ψηφιακή εκτύπωση αφίσας μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τι μπορεί να περιλαμβάνει μια ψηφιακή εκτύπωση αφίσας;

Μια αφίσα μπορεί να περιλαμβάνει την παρουσίαση ενός προϊόντος, μιας υπηρεσίας ή ενός event μέχρι και λεπτομέρειες παρεχόμενων υπηρεσιών και τοποθεσίας.

Τι μπορεί να μου προσφέρει το τυπογραφείο σας στην εκτύπωση αφισών;

Μαζί θα βρούμε το σχέδιο της αφίσας που ταιριάζει σε αυτό που θέλετε να προωθήσετε. Η εκτύπωση διαφημιστική αφίσας στο ψηφιακό τυπογραφείο μας θα γίνει το εργαλείο που θα προωθήσει την επιχείρηση, την εκδήλωση, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.

Σχεδίαση & Εικαστικό Διαφημιστικού Υλικού